Houchwurde

dimecres, 12 de novembre del 2008

Aquest nom és possible que no us soni, però si parlo de Dachtaisn segur que més d’un sap on està. Doncs bé houchwurz és la zona de vol més propera a l’entorn de Dachtain
Situada al sud del massís de Dachtein just a l’altre costat de la vall . Aquesta zona amb envols orientats a nord, col·locats a d’alt de tot de les muntanyes on ens deixa el telecabina ofereix una magnifica perspectiva del massís calcari escenari de la sortida de la XAlps. Sols fent un vol de tarda amb una mica de tèrmica, la meva ment comença a somiar amb començar un vol bivac a l’extrem oriental dels Alps i recórrer les valls verdes plenes de prats amb muntanyes que s’enfilen pels voltants fins a 3.000m.
Bé ja torno a ser aquí.
Aquestes valls són també un terreny de joc perfecte pel vol de cross com ho demostren la quantitat de vols penjats al XContest. Sol hem de tenir en compte que les condicions solen ser més fluixes que a casa nostra i que si més no podem fer uns vols de baixada fantàstic contemplant el paisatge.

Fitxa tècnica:

Alçada de l’envol: 1838m.
Orientació: oest nord-oest
Coordenades: UTM 33T 397142
5246174
Alçada de l’aterratge : 809m.
Coordenades: UTM 33T 395969
5249061

Desnivell vol: 1036m.

Accés: Hem d’anar per la carretera 320 cap al poble de Schladming i pujar fins l’estació d’esquí de Houchwurzen on agafarem el telecabina que ens deixarà al costat de l’envol.

2 comentaris:

Xavi ha dit...

No podrien els austriacs "deixar" alguns aterratges a la gent de Castillejos?

Xavi ha dit...

I apart, felicitats per la qualitat de les fotos. Des de l'aire en parapent es molt mes dificil del que sembla aconsegiur aquesta qualitat.

 
PARAPONENT - Templates para novo blogger