Curs de Cross amb Parapent Pirenaic

dimecres, 1 de juliol del 2009

La setmana del 14 al 19 dejJuny de 2009 va tenir lloc el Curs de Cross que organitzem l’escola Parapent Pirenaic i jo mateix amb seu a la Zona de vol d’Organyà, però que es desenvolupa en diferents zones properes com són la Bellestar, Pic de Moros, Vilanova de Meià i el mateix Organyà.

Encara que les condicions meteorològiques no ens van acompanyar gaire, es va poder volar quasi tots els dies, i vam poder posar en pràctica els conceptes bàsics per poder volar de cross.
Es va intentar acomodar el curs al nivell de vol de cada alumne, adaptant el pla de vol a les condicions meteorològiques i a les capacitats de cada pilot.
Durant la setmana vàrem visitar les zones de Organyà, tant l’envol normal com el del Cogulló a 1.655m d’alçada, Vilanova de Meià, Cal Roger a la vall de la Seu d’Urgell fent un vol per la vall en la que vam creuar la vall del riu Valira per anar a aterrar al poble de Alàs, i el Pic de Moros de 2.137m.a la Cerdanya on es va volar en direcció Est per anar a aterrar a MontLuis.

Espero que tots els que heu participat al curs l’hagueu aprofitat i us hagueu passat bé.

 
PARAPONENT - Templates para novo blogger